Lehdistötiedote: Suomen Turisti-Info, matkailijan käsikirja

15.06.06
Endora Oy julkaisi jälleen Turisti-Info, matkailijan käsikirjan matkailukauden kynnyksellä. Suuren suosion saavuttanut pokkari sai tälle vuodelle täysin uudistetun, entistäkin raikkaamman ja selkeämmän ilmeen. Kompaktista, mutta kattavasta opaskirjasta löytyy kaikki kuntien tapahtumista ja nähtävyyksistä majoitus- ja ruokailupalveluihin sekä vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin. Mukana on myös monenlaisia muita matkaillessa hyödyllisiksi ja viihdyttäviksi osoittautuneita vinkkejä. Tarkoituksena onkin ollut luoda Aku Ankasta tuttua sudenpentujen käsikirjaa vastaava opas Suomen matkailusta – ”Sudenpentujen käsikirja matkailijalle”.
 
Uusi 2006 opas on saanut laajan ”selviytymisopas osion”, joka sisältää tietoa eräretkeilystä ruoanlaittoon ja renkaanvaihdosta lastenleikkeihin. Opas auttaa peruskaupunkilaistakin käyttämään hyväkseen luonnon mahdollisuuksia, kuten valmistamaan telttasaunan, jousipyssyn tai ruokaa luonnon omista antimista. Edellisvuosien palautteen pohjalta suosittua lasten leikki- ja ajanvieteosiota on laajennettu entisestään. 448-sivuinen kirja on kokonaisuudessaan Endora Oy:n kustantama ja löytyy useimpien kauppaliikkeiden ja huoltoasemien hyllyistä.  
 
Helposti mukana kulkevaa opaskirjaa täydentävät Turisti-Infon Matkailijan palvelulinja sekä Nettiportaali. Matkailijan palvelulinjalle numeroon 0200 112 112 soittamalla tavoitat henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua tarjoavat virtuaalioppaat, jotka selvittävät puolestasi kaikki mahdolliset ja mahdottomiltakin tuntuvat asiat. Turisti-Infon laaja Nettiportaali tarjoaa matkailijoille ja matkaa suunnitteleville tuhdin tietopaketin. Lääneittäin jaetulla sivustolla pääset kuntakohtaisesti tutustumaan Suomen matkailutarjontaan.
 
 
www.turisti-info.fi | 0200 112 112 | info@turisti-info.fi