Endora Oy

Endora Oy on asiakaslogistiikan ja markkinoinnin ammattilainen, ja toimintamme laajenee jatkuvasti. Toteutamme niin Suomessa kuin kansainvälisestikin sähköisiä media- ja markkinointipalveluita sekä laajoja hakemisto- ja nettipalvelukonsepteja. Endoralla on oma kustannustoiminta sekä maahantuomme aseita- ja ampumatarvikkeita, sähkökäyttöisiä kulkuneuvoja, erätarvikkeita sekä liikelahjatuotteita.

Monikanavaosaaminen, rautainen asiakaspalvelutaito sekä laaja yhteistyöverkosto ovat suurimpia vahvuuksiamme B-to-B-markkinoinnissa. Olemme toteuttaneet laajoja palveluportaalikokonaisuuksia, kuten Suomen 118 -hakemiston sekä monipuolisen Suomen Turisti-Info -palvelun.

Monikanavainen yhteistyökumppani

Henkilöstömme koostuu asiakaspalvelun, viestinnän, myynnin ja markkinoinnin ammattilaisista, ja jatkuva koulutus takaa korkean laadun palveluissamme. Me Endoralla tunnistamme kyvyt ja tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden siirtyä talon sisällä eri tehtäviin ja edetä urallaan, mikäli näemme siihen taitoa ja paloa.

Business Centereissämme palvelemme asiakkaitamme Suomessa usealla paikkakunnalla. Meillä on myös kansainvälisiä call centereitä esimerkiksi Espanjan auringon alla.

Modernit toimitilamme eri puolella Suomea antavat loistavat puitteet toiminnallemme. Käyttämämme edistyksellinen teknologia ja pätevät yhteistyökumppanimme antavat meille vankan pohjan toimia ja kehittyä.

Tutustu Endoran palveluihin ›

Lue Endoran asiakaslehti

Endora - asiakaslogistiikan ja markkinoinnin ammattilaiset palveluksessasi

Endora Oy toimitusjohtaja Petri Siltakoski info (att) endora.fi