Matkailun helmet esittäytyivät Messukeskuksessa

22.01.08

Helsingin Messukeskuksessa 17.–20. tammikuuta järjestetyt Matka 2008 -messut vetivät puoleensa lähes 84 000 kävijää, joista yli 15 000 oli matkailun ammattilaisia. Tänä vuonna messut olivat kansainvälisemmät kuin koskaan aiemmin. Näytteilleasettajia saapui paikalle 75 maasta. Messukeskuksessa järjestettiin samaan aikaan myös Caravan-messut, jotka antoivat monipuolisia vinkkejä niin caravan-harrastajille kuin matkailuautoilusta kiinnostuneillekin. Lisäksi Caravan-osastolla pystyi tutustumaan uusiin matkailuautomalleihin ja -vaunuihin sekä tuunattuun matkailuvaunuun.

Suomi oli edustettuna hyvin messuilla, eikä ihme sillä Matka 2008 -messujen TNS Gallupilla teettämän mielipidetutkimuksen mukaan kaupunkilomat ovat kasvussa myös kotimaassa. Osastoilla pystyi tutustumaan toinen toistaan omaleimaisimpiin paikkakuntiin, tapahtumiin ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin.

Hyvä ja kattava palvelu

Suomen Turisti-Info oli näyttävästi esillä kuuden reippaan ja iloisen messuavustajan voimin. Messujen kunniaksi ilmaiseksi jaettu Matkailijan Käsikirja sai niin hyvän vastaanoton, että 3000 pokkarista oli kolmantena messupäivänä jäljellä vain 20. Messuvieraat pääsivät lisäksi tutustumaan kotimaan matkailua kattavasti valottavaan NettiPortaaliin.

- Monet osastolla kävijät olivat positiivisesti yllättyneitä miten hyvä ja kattava palvelu Turisti-Info oikeasti on, kertoivat messuavustajat Laura Heinonen ja Elina Suortamo.

Osastolla oleva arvonta sai myös paljon huomiota. Palkintona oleva vauhdikas e-skootteri sai messulaisten suupielet nousuun. Menopelin, jolla taittuu kätevästi matka kauppaan tai minilomalle, sai omakseen kittiläläinen Veikko Siitonen. Suomen Turisti-Info onnittelee voittajaa ja kiittää messuvieraita kiinnostuksesta osastoa kohtaan. Seuraavilla messuilla nähdään!

 

 

Messuavustajat Laura Heinonen ja Elina Suortamo.