Suomen Turisti-Info esillä Matka 2009 -messuilla

12.01.09

Endora Oy:n tarjoama Suomen Turisti-Info -palvelukokonaisuus on esitteillä osastolla numero 2d41. Osasto sijaitsee hallissa 2. Matka 2009-messut ovat tavalliseen tapaan nelipäiväiset ja avoinna yleisölle 16.1.2009 klo. 12 alkaen.

Suomen Turisti-Info -palvelu tarjoaa kattavat tiedot kotimaisista matkailualan yrityksistä, kuntien matkailutarjonnasta, kohteista, nähtävyyksistä ja tapahtumista. Palvelu tuo lisäarvoa kotimaiselle matkailulle ja helpottaa matkojen suunnittelua ja toteutusta. Matkailualan yrityksille Suomen Turisti-Info tarjoaa kattavaa näkyvyyttä ja mahdollisuuden kohdentaa markkinointia suoraan tietyille asiakaskohderyhmille. Suomen Turisti-info -palvelu koostuu kolmesta osasta, jotka ovat Nettipalvelu, Matkailijan palvelulinja ja Matkailijan käsikirja.

Matkamessuilla Suomen Turisti-Info –palvelun pääpaino on Matkailijan palvelulinjan ja Nettipalvelun esittelyssä. Yksi messujen tavoitteista on myös saada kehitysideoita uuden Matkailijan käsikirjan sisältöä varten ja lisätä palvelun aktiivisten käyttäjien määrää.
 
Suomen Turisti-Infon messuosastolle vierailijoita houkuttelevat paitsi kiinnostavat matkailupalvelut myös iloiset messutytöt. Messutytöt jakavat vierailijoille kehuttua Matkailijan käsikirjaa ilmaiseksi jokaisena messupäivänä ja järjestävät arvontoja, joissa mahdollisuus voittaa huippupalkintoja!
 
Nähdään messuilla!
 

 
www.turisti-info.fi
www.matkamessut.fi