Suomen Turisti-Info keräsi kehuja matkamessuilla

20.01.09
Tämän vuoden Matkamessut keräsivät yhdessä Caravan-messujen kanssa Helsingin Messukeskukseen lähes 86 000 matkailusta kiinnostunutta messuvierasta joista 17 000 oli matkailualan ammattilaisia. Edellisvuoteen verrattuna kävijämäärä on kasvanut 1000 kävijän verran.
 
Matkamessut lunastivat jälleen messuvieraiden odotukset. TNS Gallupin alustavien tutkimustulosten mukaan 91 % messuilla kävijöistä oli tyytyväisiä messuihin. Vaikka messuilla oli näytteilleasettajia 80 eri maasta, tänä vuonna kehuja keräsivät etenkin kotimaan matkailua esitelleet hallit.  

Suomen Turisti-Info matkailijan apuna

Näyttävästi esillä Matkamessuilla ollut Suomen Turisti-Info keräsi kehuja kattavasta palvelusta ja messujen aikana jaetut Matkailijan käsikirjat menivät kuin kuumille kiville. Moni muisti käsikirjan jo viime vuodesta ja oli suunnannut Turisti-Infon osastolle varta vasten hakemaan päivitetyn version kotimaisen matkailun pikkujättiläisestä.

Turisti-Infon osasto keräsi kotimaan matkailusta kiinnostuneita vierailijoita jutustelemaan kattavasta palvelusta. Kehuja sai palvelun kolmiportaisuus, jonka ansiosta palvelu on matkailijan saatavilla missä ja milloin vain joko nettipalvelun kautta, soittamalla matkailijan palvelulinjalle tai turvautumalla Matkailijan käsikirjaan, joka kulkee näppärästi mukana matkassa.
 
Vieraita Turisti-Infon osastolle houkuttelivat kattavat matkailupalvelut ja upeita palkintoja sisältäneet arvonnat mutta ehdottomasti myös iloisen energiset fiftarineidot.

- Messuasuista saatiin todella paljon hyvää palautetta, pinkkipäiset Turisti-Info tytöt kertovat. 
 
 
Suomen Turisti-Infon messutytöt piristivät vierailijoita pirteällä olemuksellaan.