Matti Hautamäki mukaan Endora-tiimiin

29.01.09

Matti Hautamäki on yksi suomalaisen mäkihypyn huippunimistä. Moninkertainen olympiamitalisti on Puijon Hiihtoseuran kasvatti ja oululaiselta syntyperältään todellinen pohjoisen poika. Miehen tilille on kertynyt saavutuksia saavutusten perään. MM-mitaleita Hautamäen palkintokaappiin on kertynyt 8 ja olympiamitaleita kaikkiaan 4. Kansan suosikiksi Hautamäki ponnahti viimeistään vuonna 2003 leiskauttaessaan Planican lentomäessä kolmesti maailman pisimmät mäkiloikat. Sen jälkeen Hautamäen nimi on pysynyt tiukasti suomalaisten talviurheilijoiden kärjessä.

Tuleviin vuoden 2010 Vancouverin talviolympialaisiin valmistautuvan Matti Hautamäen nimi on ihmisten huulilla myös yritysmaailmassa. Endora Oy:n kanssa solmitun yhteistyösopimuksen mukaan Hautamäen kanssa aloitetaan laaja näkyvyyskampanja, jonka tavoitteena on tukea hyppääjän uraa ja kehitystä sekä kohottaa mäkihypyn statusta suomalaisessa yhteiskunnassa.
 
 Endora Oy vastaa Hautamäki-brändin markkinoinnista ja toimivan yritysverkoston luomisesta Hautamäen uran tueksi. Endora Oy:n asiantuntijatiimi on Hautamäen käytössä tarjoamalla kattavaa markkinointi-, viestintä- ja PR -palvelua sekä kehittämällä Hautamäki-brändin näkyvyyttä oikeissa medioissa. Vastaavasti Hautamäki näkyy Endora Oy:n mediakasvona ja tiiviisti mukana yrityksen asiakastilaisuuksissa.

- Hautamäen julkisuuskuva on hyvä ja positiivinen, oikeaa suomalaista puhdasta urheilua. Endora Oy:n oli helppo sitoutua nostamaan mäkihypyn ja Hautamäen julkisuusprofiilia sekä kokoamaan yritysverkostoa huippu-urheilijan tueksi, kertoo Endora Oy:n liiketoimintajohtaja Petri Karhu.
 
- Hautamäki on kokenut ja motivoitunut hyppääjä ja hieno esikuva sekä suomalaiselle urheilulle että mäkihypyn nuorille lupauksille, Karhu jatkaa.
 
Matti Hautamäki on yksi Suomen suurimmista mitalitoivoista Vancouverin tulevissa talviolympialaisissa. Tällä kaudella Hautamäki on näyttänyt kuntonsa ja todistanut suomalaisten mäkihyppääjien olevan maailman kärkikastia. Maailmancupin 17. osakilpailun jälkeen Hautamäki on kymmenennellä sijallaan kolmanneksi paras suomalainen.