Endora Oy ja Suomen Hiihtoliitto yhdistivät voimansa suomalaisen huippu-urheilun nimissä

02.03.09

Endora Oy on toteuttanut Suomen Hiihtoliitolle markkinointisuunnitelman, jonka avulla kehitetään maajoukkueiden näkyvyyttä ja varmistetaan riittävät resurssit suomalaiselle huippu talviurheilulle. Endora Oy vastaa maajoukkueiden markkinoinnista ja kattavan yritysverkoston kokoamisesta maajoukkuetoiminnan ja huippu-urheilun tueksi. Markkinointisuunnitelma herättää henkiin vuosikymmeniä vanhan ”Hiihtourheilun Ystävät” -ohjelman, johon pääsevät mukaan kaikki halukkaat yritykset joka puolelta Suomea.

Endora Oy:n markkinointisuunnitelman avulla lisätään maajoukkueiden toimintaresursseja ja varmistetaan talviurheilun menestys jatkossakin. Markkinointisuunnitelman päätavoitteina on varmistaa laadukkaan valmennusjärjestelmän ylläpito, hyvät harjoitusolosuhteet ja riittävä panostus huippu-urheilijoiden ja nuorten lupausten uraan ja urakehitykseen.
 
Hyvin sujuneen pohjoismaisten lajien maailmancupkauden ja maastohiihdon osalta suorastaan erinomaisesti sujuneiden Liberecin MM-hiihtojen ansiosta lukuisat pienet ja keskisuuret yritykset ovat olleet Hiihtoliittoon yhteydessä kysyen mahdollisuutta päästä mukaan tukemaan pohjoismaisia hiihtolajeja.
 
- On erittäin hieno asia, että talviset kansallisurheilulajimme liikuttavat yhä edelleen suomalaisten tuntoja. Vahvistamalla ja laajentamalla varainhankintaamme tällä tavalla voimme entistä paremmin varmistaa suomalaisen hiihtourheilun menestystarinan jatkumisen myös tulevina vuosina, kertoo Suomen Hiihtoliiton toimitusjohtaja Jari Piirainen. 
 
- Yhteistyökumppanuuksiemme ketju saa nyt kolmannen tason, kun pääyhteistyökumppaniemme ja palveluntarjoajien rinnalle perustetaan tämä Hiihtourheilun Ystävät -taso, lisää Piirainen.
 
Yhteistyö Suomen Hiihtoliiton kanssa antaa yhteistyöyrityksille ajankohtaista medianäkyvyyttä maajoukkuetoiminnan yhteydessä ja lisää yrityksen tunnettuutta. Yhteistyön kautta yritykset voivat viestiä sidosryhmilleen yrityksen arvoista ja saada lisäarvoa yrityksen toiminnalle. Hiihtourheilun ystävät -yhteistyön kautta myös pienyrittäjät saavat mahdollisuuden liittyä huippu-urheilun yhteistyötiimiin.
 
Endora Oy on myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun ja yritysviestinnän asiantuntijayritys, jonka missiona on tehostaa asiakasyritysten ja -yhteisöjen näkyvyyttä ja tunnettuutta julkisissa medioissa ja asiakaskohderyhmien keskuudessa sekä tarjota ulkoistettuja myyntipalveluita tukemaan yritysten kasvua ja kehitystä.
 
Endora Oy:n tarjoamien asiantuntijapalveluiden avulla yritykset voivat kehittää markkinointiviestintää ja -strategioitaan tehokkaammiksi sekä laajentaa markkinoitaan, saavuttaa uusia asiakaskohderyhmiä ja kasvattaa markkinaosuuttaan. Kokonaisvaltaisten asiantuntijapalveluiden kautta asiakasyritykset voivat vahvistaa brändiään ja lisätä yrityksensä kilpailuetua kustannustehokkaasti. Endora Oy:n kautta asiakasyritykset voivat hankkia yrityksensä tueksi kattavan yritysverkoston ja markkinoinnin ammattilaisten tietotaidon.