Erämessuille näkyvyyttä sähköisen liiketoiminnan kehittämissuunnitelman avulla

11.03.09

Erätaika -messut ovat Itä-Suomen merkittävin erä- ja luontoalan tapahtuma. Vuoden 2009 messut ovat kahdeksannet lajissaan ja keräävät messuvieraita ja näytteilleasettajia ympäri Suomea. Messut järjestetään toukokuussa Kuopio-Hallissa ja messujen uudeksi teemaksi metsästyksen, kalastuksen ja luonnon lisäksi on valittu lähimatkailu ja lähiruoka. Tapahtuma on odotetulla 35 000 kävijämäärällään Itä-Suomen suurin messutapahtuma.

Endora Oy:n markkinointisuunnitelman avulla Erätaika 2009 -messut profiloidaan entistä tehokkaammin koko perheen tapahtumaksi. Tapahtuma tarjoaa metsästyksen ja kalastuksen lisäksi monipuolisen tarjonnan luontoon, retkeilyyn ja vapaa-aikaan liittyviä osastoja.

- Markkinoinnin onnistunut kohdentaminen on tehokkaan markkinoinnin perusta. Kun kohderyhmä on näin laaja kuin erämessuilla, täytyy markkinointiin panostaa. Sähköisten markkinointipalveluiden etu on, että erilaisia kohderyhmiä voidaan tavoittaa samanaikaisesti eri kanavia käyttäen. Lisäksi markkinoinnin tehoa on suhteellisen helppo seurata, kertoo Endora Oy:n liiketoiminnan johtaja Petri Karhu.

- Toimivan sähköisen liiketoiminnan ja markkinoinnin avulla tavoitetaan laajoja kohderyhmiä kustannustehokkaasti ja lisätään tapahtuman tunnettuutta, Karhu lisää.
 
Erätaika 2009 -messut järjestetään 8.-10.5.2009 Kuopio-Hallissa. Messujen taustalla vaikuttavat Pohjois-Savon pystykorvakerho ja Pohjois-Savon ajokoirayhdistys. Messujen toteutuksesta vastaa Lakeland Experts Oy ja markkinoinnista Endora Oy. www.savoneramessut.fi