Endora Oy:n Business Center konsepti on todistanut toimivuutensa

04.05.09

Business Center konseptin vahvistuminen ja markkina-aseman vakiintuminen ovat mahdollistaneet Endora Oy:n omien myyntiryhmien siirtämisen Business Centereiden toimintakenttään.

- Myyntiyksiköiden keskittäminen Business Centereiksi tehostaa asiantuntijapalveluiden laatua ja mahdollistaa entistä paremman toimintaympäristön. Business Centerit tarjoavat erikoistunutta osaamista ja vahvaa ammattitaitoa, kertoo Endora Oy:n liiketoiminnan johtaja Petri Karhu.
 
- Business Centerin toimivat Endora Oy:n määrittämien laatustandardien mukaan yksityisinä toimipisteinä. Endora Oy tuottaa ja toteuttaa Centereiden käytössä olevat koulutusmateriaalit, vastaa markkinointipäätöksistä ja tunnuslukujen seurannasta, Karhu jatkaa. 
  
Endora Oy:ssä vaikuttaa vahva monialaosaaminen. Yrityksen toiminta jakautuu usealle toiminta-alueelle, jolloin asiakasyritysten käytössä on monen osa-alueen asiantuntijat ja vahva osaaminen.
 
Endora Oy:n tarjoamien asiantuntijapalveluiden ja tuotteiden avulla yritykset voivat kehittää markkinointiviestintäänsä ja -strategioitaan tehokkaammiksi sekä laajentaa markkinoitaan, saavuttaa uusia asiakaskohderyhmiä ja kasvattaa markkinaosuuttaan. Kokonaisvaltaisten asiantuntijapalveluiden kautta asiakasyritykset voivat vahvistaa brändiään ja lisätä yrityksensä kilpailuetua kustannustehokkaasti.