Endora Oy yhteistyössä TE-keskuksen kanssa

06.05.09

Valtakunnallinen KOTTI-hanke on TE-keskuksen hallinnoima yritysten kehitys-, osaamis- ja työvoimatarvetiedustelu, jonka kohderyhmänä ovat koko Suomen yritykset. Hankkeen sisältämät kyselyt toteutetaan säännöllisesti noin kolmen vuoden välein ja niiden avulla selvitetään työmarkkinoiden tilannetta. Yksi hankkeen tärkeimmistä tavoitteista on kartoittaa, miksi työttömät työnhakijat ja avoimet työpaikat eivät kohtaa toisiaan. Aineiston perusteella voidaan kehittää esimerkiksi viranomaistoimijoiden palveluja ja helpottaa työvoima- ja yrityspalveluiden yhteensovittamista ja näin vähentää suhdannetaantuman aiheuttamia työttömyysvaikutuksia.

Endora Oy vastaa yrityshaastatteluista

Endora Oy vastaa KOTTI-hankkeen sisältämien puhelinhaastatteluiden toteutuksesta. Haastattelut suunnataan kaiken kokoisiin suomalaisiin yrityksiin, jolloin saadaan mahdollisimman kattavasti tietoa valtakunnallisesta työmarkkinatilanteesta ja työvoiman tarpeesta. Haastattelut suoritetaan vaiheittain koko maassa ja niitä tehdään molemmilla kotimaisilla kielillä.
 
Endora Oy on toteuttanut mittavia yrityshaastatteluja useille eri toimeksiantajille. Suurin osa teetettävistä haastatteluista on suunnattu yrityssektorille. Puhelimitse tehtävissä haastatteluprojekteissa korostuvat korkea laatu ja haastattelijan ammattitaito. Endora Oy:llä on käytössä sertifioitu koulutusohjelma, jonka avulla varmistetaan aina ajan tasalla oleva ammattitaito ja asiantuntijuus. Laadukkaiden tutkimus-, haastattelu- ja markkinointipalveluiden lisäksi Endora Oy tarjoaa monipuolisia myynnin, asiakaspalvelun ja yritysviestinnän palveluita.