Endora Oy:n maahantuontiyksikkö Suomen Tukkuri kiinnosti erämessuilla

13.05.09

8.-10.5.2009 kahdeksatta kertaa järjestetyt Erätaika-messut ovat Itä-Suomen merkittävin erä- ja luontoalan tapahtuma. Messujen monipuolinen metsästykseen, kalastukseen, retkeilyyn ja vapaa-aikaan suuntautunut tarjonta houkutteli messupaikkana toimineeseen Kuopio-halliin tuhansittain kävijöitä. Viikonlopun aikana messut keräsivät yli 30 000 messuvierasta.

Suomen Tukkuri esitteli innovatiivisen Urban Toolin
 
Endora Oy:n maahantuontiyksikkö Suomen Tukkuri esitteli messuilla yhdessä Kuopiolaisen jälleenmyyjänsä, Erä+ Oy:n kanssa, kattavan valikoiman erä- ja vapaa-ajantuotteita, joista etenkin Urban Toolin asusteet ja kätevät taskulaukut herättivät kiinnostusta. Käytännöllisyyden ja designin yhdistävissä laukuissa ja pussukoissa kännykät, mp3-soittimet, läppärit ja muut jokapäiväiset tavarat kulkevat mukana helposti ja vaivattomasti.
 
Urban Tool on Suomen Tukkurin yksinoikeudella maahantuoma keski-Eurooppalainen menestysbrändi, jonka tuotevalikoimasta löytyy tarpeellisia varusteita monipuolisesti vapaa-aikaan, urheiluun ja muihin harrastuksiin. Urban Tool on tunnettu myös kekseliäästä tuotekehittelystä ja innovatiivisista ratkaisuista muun muassa päälle puettavan teknologian saralla.

Vaikka messuviikonlopulle sijoittunut äitienpäivä verotti Erätaika-messujen kävijämäärää, Suomen Tukkurin osalta messut olivat onnistuneet.
 
- Suomen Tukkurin tuotevalikoima oli messuvieraiden suhteen erittäin hyvin onnistunut. Etenkin Urban Toolin tuotteet ja Schrade ja Smith & Wesson -veitset kiinnostivat messuvieraita, kertoo Suomen Tukkurin maahantuontivastaava Hanna Malinen. 
 
- Meidän kannalta äitienpäivän osuminen messuviikonlopulle oli myyntiä edistävä asia. Urban Toolin tuotevalikoimasta löytyy paljon myös naisille suunnattuja tuotteita, joista tyylikkään näköiset ja näppärät taskulaukut ja kännykkäpussit olivat oikea lahjahitti, lisää Malinen tyytyväisenä.
 
Endora Oy toimii Suomen Tukkurin kautta kuluttajamarkkinoille suunnattujen korkealaatuisten erikoistuotteiden maahantuojana ja tukkuliikkeenä. Suomen Tukkuri on tunnettu erityisen laajan metsästys-, erä- ja vapaa-ajantuotevalikoimansa lisäksi liikelahja- ja promotuotteista. Lisätietoja ja tuotetiedusteluja voi tehdä osoitteessa www.tukkuri.fi tai soittamalla numeroon 020 756 9976.


Suomen Tukkurin maahantuontivastaava Hanna Malinen esitteli Suomen Tukkurin yksinoikeudella maahantuomia Urban Toolin tuotteita Kuopiossa Erätaika -messuilla.