Matkailijan talviopas on Avainlippu-tuote

16.06.09
Suomen Turisti-Info koostuu jatkuvasti päivittyvästä Nettipalvelusta (www.turisti-info.fi), henkilökohtaista matkailuneuvontaa tarjoavasta Matkailijan palvelulinjasta (0200 112 112) sekä vuosittain ilmestyvistä Matkailijan käsikirjasta ja Matkailijan talvioppaasta.

Elämyksellinen talvi-Suomi yksien kansien välissä
 
Matkailijan talviopas on Suomen Turisti-Info -tuoteperheen uusin tulokas, joka tehostaa etenkin talvimatkailuun lisäarvoa tuovien matkailualan yritysten ja palveluiden tarjoajien näkyvyyttä. Opas tuo Suomen monipuolisen matkailutarjonnan ja palveluiden tarjoajien tuotteet ja palvelut entistä tehokkaammin matkailijoiden saataville ja lisää palvelujen näkyvyyttä haluttujen kohderyhmien keskuudessa. 
 
Talviopas sisältää kattavan listauksen matkailualan yrityksistä ja palveluiden tarjoajista, talven suosituimmat matkakohteet, nähtävyydet ja tapahtumat sekä matkailuvinkkejä ja paljon hyödyllistä matkailutietoa.

Kauden 2009–2010 Matkailijan talviopas on tekeillä ja mainos- ja ilmoitustilan myynti on käynnissä. Lisätietoja talvioppaasta, ilmoitus- ja mainostilasta sekä hinnoista saa osoitteesta myynti@talviopas.fi.
 
Korkeaa suomalaista laatua
 
Suomen Turisti-Info -palvelu kuuluu kokonaisuudessaan Avainlippu-alkuperämerkin käyttöoikeuden piiriin. Avainlippu kertoo kuluttajille korkeasta kotimaisuudesta ja viestii laatua, turvallisuutta ja vastuullisuutta. Avainlippu on Suomen tunnetuin alkuperämerkki, yli 90 % tunnistaa Avainlippu-merkin.
 
Täysin suomalainen Turisti-Info -palvelu on kehitetty tukemaan ja edistämään etenkin kotimaista matkailua ja tarjoamaan kattavasti hyödyllistä tietoa suomalaisille matkailijoille. Moniportainen palvelu on matkailijoiden apuna netin, palvelulinjan ja printtioppaiden kautta ajasta ja paikasta riippumatta.
 
Tutustu tarkemmin Suomalaisen Työn Liittoon ja Avainlippuun osoitteessa www.avainlippu.fi