Ellan & Veikon tutkimusmatkat kirjasarjan uusin tulokas, Pikku Erämies on ilmestynyt

22.06.09

Kuusi vai mänty, kärpän vai ketun jäljet?

Luonto on lapselle valtava aarreaitta, joka tarjoaa jatkuvasti uusia kiinnostavia virikkeitä. Ellan ja Veikon kanssa lapset voivat tutustua luonnon ihmeisiin, tunnistaa eläimiä ja oppia arvostamaan luonnon monimuotoisuutta.
 
Pikku Erämies rohkaisee lapsia ja aikuisia tutustumaan tarkemmin luontoon ja tekemään uusia havaintoja. Yhdessä löydetyt ketun jäljet, puiden tunnistusretket ja ensimmäinen itse ongittu kala voivat olla lapsuuden parhaita muistoja. Pikku Erämies aktivoi lapsen kiinnostusta ympäristöönsä ja luontoon sekä antaa tietoa lapselle sopivalla tavalla.
 
Suomalaista laatua lapsille
 
Endora Oy:n tuottama Ellan & Veikon tutkimusmatkat -kirjasarja on suunniteltu kehittämään ja innostamaan monen ikäisiä lapsia. Sarjassa on aikaisemmin ilmestynyt Nörttiopus, Pikku Automies, Prinsessaopus, Pikku Remontoija ja Pikku Lääkäri. Selkeät kuvat ja kirjojen mielenkiintoiset aiheet jaksavat kiinnostaa lapsia lukukerrasta toiseen. Ellan & Veikon tutkimusmatkat -kirjasarja on Avainlipputuote.

Osta omaksi tai lahjaksi
 
Ellan ja Veikon viralliset nettisivut löytyvät osoitteesta www.tutkimusmatkat.fi
Kirjoja on saatavilla Ellan ja Veikon omien nettisivujen kautta ja hyvin varustetuista vähittäiskaupoista. Lisätietoja kirjoista saat myös numerosta 020 743 8822.