Matkailijan käsikirja - saatavilla kaupoissa koko kesän

30.06.09

Suomen Turisti-Info Matkailijan käsikirja kaupoissa koko kesän

Matkailijan käsikirja on pokkarimallinen matkailukäyttöön suunniteltu 513 -sivuinen tietopaketti, johon on koottu lääneittäin kuntatiedot nähtävyyksineen ja tapahtumineen, kattava listaus matkailualan yrityksistä ja palveluiden tarjoajista ja monipuolisesti matkailijalle hyödyllistä tietoa sekä viihteellistä luettavaa. Matkailijan käsikirja on ilmestynyt vuodesta 2005 alkaen ja sille on myönnetty Avainlipputuotteen merkki.

Matkailijan käsikirja on osa Endora Oy:n tuottamaa Suomen Turisti-Info -palvelukokonaisuutta, joka koostuu Nettipalvelusta (www.turisti-info.fi), valtakunnallisesta Matkailijan palvelulinjasta (0200 112 112) ja vuosittain ilmestyvistä Matkailijan käsikirjasta ja talvimatkailuun painottuvasta Matkailijan talvioppaasta. Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-alkuperämerkki on myönnetty koko Suomen Turisti-Info -palvelukokonaisuudelle. Merkki kertoo kuluttajille korkeasta kotimaisuudesta ja viestii laatua, turvallisuutta ja vastuullisuutta.

Pokkari tempaa mukaan golfin saloihin

Pokkari sisältää kattavasti tietoa matkailusta. Sivulta löytyvät muun muassa kotimaan leirintäalueet, festarilistaus, kotimaan eksoottiset SM- ja MM-kisat, kalastus, metsästys ja luontotietoa, murresanaston, matkailijalle tärkeät puhelinnumerot tiepalvelusta valtakunnalliseen turisti-infoon, ensiapuohjeet ja liikennetiedot välimatkataulukoineen sekä Suomen tiekartasto.

Tämän vuoden uutuutena Matkailijan käsikirja sukeltaa golfin saloihin. Golf-osion myötä golfkentät löytyvät nyt entistä paremmin pokkarin sivuilta. Kotimaan matkailuun keskittyvän käsikirjan extrana jatkaa paljon hyvää palautetta kerännyt Viro matkailtukohteena -osio.

Tilaa oma Matkailijan käsikirja
 
Vuoden 2009 Matkailijan käsikirja on saatavilla koko kuumimman matkailukauden ajan Endora Oy:n kautta tilattuna sekä jälleenmyyjiltä ympäri Suomen. Endora Oy:n kautta tilattuna käsikirjan voi hankkia tukkuhintaan 5 e + alv. 8 %. Tilauksen voi tehdä soittamalla asiakaspalvelunumeroon 0200 311 33 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@endora.fi.
 
Tutustu Nettipalveluun osoitteessa www.turisti-info.fi.