Uusi välittäjä.fi työnvälityspalvelu on avattu

02.07.09

Välittäjä.fi palvelu on työnhakuun erikoistunut sivusto, joka toimii tehokkaana linkkinä työnhakijoiden ja työnantajien välillä. Välittäjä helpottaa ja nopeuttaa rekrytointiprosesseja tarjoten työnantajille hyödyllisen ilmoituskanavan ja työnhakijoille monipuolisen palvelun kätevästi yhden sivuston alla.

Työnantaja - Tehosta rekrytointiprosesseja veloituksetta!

Välittäjä.fi välittää avoimet työpaikat tehokkaasti työnhakijoiden tietoon. Uusi, monipuolinen työnhakupalvelu kokoaa kaiken tarvittavan tiedon kätevästi yhdelle sivustolle ja toimii tehokkaana linkkinä työnantajien ja työnhakijoiden välillä.
 
Rekisteröitymällä välittäjä.fi -palveluun työnantajat voivat ilmoittaa yrityksesi avoimista työpaikoista, etsiä potentiaalisia työntekijöitä ja mainostaa yrityksen tuotteita ja palveluita. Välittäjä maksimoi näkyvyyden työmarkkinoilla! Rekisteröityminen ja palvelun käyttö on ilmaista.
 
Mahdollisuuksia ja monipuolista informaatiota

Välittäjä tarjoaa työnhakijoille kattavasti hyödyllistä ja mielenkiintoista tietoa työmarkkinatilanteesta, yrityksistä, uramahdollisuuksista ja tietenkin avoimista työpaikoista.

Välittäjä esittelee työmahdollisuudet monipuolisemmin kuin mikään muu työnhakupalvelu. Välittäjän avulla yritykset voivat kohdentaa työvoimantarpeensa niin vakituisiin, osa-aikaisiin ja määrä-aikaisiin työpaikkoihin sekä tiedottaa työharjoittelumahdollisuuksista ja projektitöistä, jolloin työnhakijoiden on entistä helpompi etsiä kiinnostukseensa sopivat työpaikat.
 
Tutustu tehokkaaseen työnvälityspalveluun osoitteessa www.välittäjä.fi ja rekisteröidy ilmaiseksi!