Matkailijan käsikirja pärjäsi arvosteluissa hyvin

21.07.09

Tuore ja ajankohtainen tietopaketti

Vuoden 2009 Matkailijan käsikirja on saanut hyvän vastaanoton kirjamarkkinoilla. Kotimaan matkailuun kattavan tietopaketin tarjoava käsikirja on monen matkailijan ehdoton valinta matkan suunnitteluvaiheessa ja apuna matkan päällä. Endora Oy:n tuottama vuosittain ilmestyvä pokkari onkin kerännyt itselleen uskollisen käyttäjäryhmän.
 
- Matkailijan käsikirja sisältää aina ajan tasalla olevat kuntatiedot tapahtumineen ja nähtävyyksineen sekä kattavan listauksen matkailualan palveluiden tarjoajista ja yrityksistä. Lisäksi käsikirjasta löytyy monipuolisesti hyödyllistä tietoa matkailusta ja vinkkejä matkan suunnitteluun, kertoo Endora Oy:n tiedottaja Jenni Jantunen.
 
- Käsikirja päivitetään vuosittain, joten sisältö pysyy tuoreena ja ajankohtaisena. Tämän vuoden uutuutena on golf-osio, jonka avulla golfkentät löytyvät entistä paremmin pokkarin sivuilta, Jantunen lisää.
 
Lukuelämyksiä ja tuhtia tietoa

Iisalmen kaupunkilehti palkitsi Matkailijan käsikirjan kolmella tähdellä, mikä on erinomainen suoritus opaskirjalta. Arvostelu kiitti etenkin pokkarin monipuolista antia, joka on suunnattu onnistuneesti kotimaan matkailijoille. Positiivista huomiota saivat myös Viron matkailuun keskittyvä Viro matkailukohteena -osio, eri murteiden kiemuroita viihteellisesti tutkiva murresanasto ja suomalaisten omaperäisiin tapahtumiin ja kisoihin keskittyvä Hullu Suomi -osio.
 
Matkailijan käsikirjan ohella matkailutietoa tarjoavat Suomen Turisti-Infon Nettipalvelu www.turisti-info.fi ja henkilökohtaista matkailuneuvontaa tarjoava Matkailijan palvelulinja 0200 112 112.