Endora Oy:n sähköisten markkinointipalveluiden avulla näkyvyyttä hyväntekeväisyysjärjestöille

31.07.09

Endora Oy hyväntekeväisyys- ja sponsorointiohjelman kautta Endora Oy on mukana tekemässä yhteistyötä ja tukemassa monen tärkeäksi koetun tahon toimintaa. Ohjelman kohteet valitaan määrättyjen kriteerien mukaan, josta tärkeimpänä on Endora Oy:n ja tuetun kohteen toiminnan arvomaailman yhdenmukaisuus.

Tukiohjelman uusimpana tulokkaana Sydänlapset ja -aikuiset ry
 
Sydänlapset ja- aikuiset ry:n on ollut alkukesästä 2009 lähtien mukana Endora Oy:n hyväntekeväisyys ja sponsorointiohjelmassa. Endora Oy on lahjoittanut sähköisen markkinoinnin palvelut järjestön käyttöön ja lisäksi järjestön toimintaa tuetaan toivottujen kirjalahjoitusten avulla. Sydänlapset ja -aikuiset ry on vuonna 1975 perustettu valtakunnallinen synnynnäisesti sydänvikaisten ja heidän läheistensä etuja ajava järjestö. Yhdistys järjestää erilaisia kuntoutuskursseja, leirejä ja sopeutumisvalmennuksia sydänlasten perheille, vanhemmille ja sydännuorille ja -aikuisille.
 
Endora Oy:n tuottama Ellan & Veikon tutkimusmatkat kirjasarjan Pikku Lääkäri -kirja on aktiivisessa koulutuskäytössä järjestön sydänvikaisten lasten perheiden sopeutumisvalmennuskursseilla ja kuntoutuksissa. Kirjasarjan muut osat tuovat vastapainoa sairastamiselle ja viihdyttävät pikkulukijoita. Vasta ilmestynyt Pikku Erämies on myös lahjoitettu järjestön käyttöön.
 
Lasten ja nuorten hyvinvointi hyväntekeväisyys- ja sponsorointiohjelman pääpainona

Endora Oy:n hyväntekeväisyys- ja sponsorointiohjelman kohteiden tulee olla luotettavia, maineeltaan puhtaita ja yleishyödyllisiä. Ohjelman pääpainoina ovat lasten- ja nuorten hyvinvointi, kehitysapu sekä ympäristöasiat. Myös katastrofiapu, lääketieteellinen tutkimustyö ja suomalainen urheilutoiminta näkyvät vahvasti ohjelmassa. 
 
Endora Oy:n sähköisten markkinointipalveluiden avulla mahdollistetaan järjestöjen tehokas näkyminen netissä. Myös yleishyödyllisiä toimijoita ja hyväntekeväisyyskohteita etsitään nykyään ensisijaisesti netin kautta. Tehokas näkyminen netin oikeissa medioissa lisää järjestöjen toiminnan tunnettuutta ja on osana edistämässä järjestöjen varainhankintaa. Lisäksi netin kautta järjestöstä kiinnostuneet saavat kattavasti tietoa toiminnasta ja tukimahdollisuuksista. Netti toimii apuvälineenä myös uusien jäsenten ja vapaaehtoisten houkuttelemisessa.
 
Endora Oy:n sponsorointi ja hyväntekeväisyys sivulle pääset tästä>>