Matkailijan talviopas - Lehdistötiedote

13.08.09


Matkailijan talviopas - uusi matkailuopas Suomen talveen

Suomen Turisti-Info julkaisee uuden ennennäkemättömän talvimatkailuun keskittyvän matkailuoppaan. Matkailijan talviopas kokoaa yhteen Suomen suosituimmat talvimatkailukohteet, -nähtävyydet ja -tapahtumat sekä kattavan listauksen matkailupalveluiden tarjoajista ja yrityksistä. Matkailijan talvioppaan avulla elämyksellisen talvi-Suomen tarjonta on entistä paremmin matkailijoiden saatavilla!
 
Tehokasta näkyvyyttä matkailumarkkinoilla

Matkailijan talviopas on Endora Oy:n tuottaman Suomen Turisti-Info -tuoteperheen uusin talvimatkailuun erikoistunut tietopaketti. Opas tuo Suomen monipuolisen matkailutarjonnan ja palveluiden tarjoajien tuotteet ja palvelut tehokkaasti matkailijoiden saataville ja lisää palveluiden näkyvyyttä oikeiden kohderyhmien keskuudessa. 
 
- Suomi on upea matkailumaa, jonka elämyksellinen talvi tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa niin suomalaisille kuin ulkomaalaisillekin matkailijoille. Kotimaan tarjonta täytyy vain saada entistä tehokkaammin matkailijoiden tietoon, siihen tarpeeseen Matkailijan talviopas on kehitetty, kertoo Endora Oy:n tiedottaja Jenni Jantunen. 
 
Elämyksiä, ideoita, uutuuksia ja tuttuja juttuja
 
Erityisesti talvimatkailuun keskittyvälle matkailuoppaalle on kysyntää. Matkailijan talviopas on kehitetty yrittäjien ja matkailijoiden palautteen pohjalta ja se tarjoaa kattavan kokonaiskuvan Suomen talveen. Kriittisen taloustilanteen myötä kotimaan matkailu on koettu entistä kiinnostavammaksi ja palveluiden markkinoinnin merkitys korostuu.  
 
- Talvioppaan avulla kiinnostavat kohteet löytyvät helposti ja matkan suunnitteluvaiheessa voi keksiä aivan uusia ideoita.  Matkailijan talviopas tuo lisäarvoa sekä yrityksille että matkailijoille, Jantunen tiivistää. 

Lisätietoja:
Jenni Jantunen                                                           
Tiedottaja
Endora Oy
044 359 9965
jenni.jantunen@endora.fi
www.turisti-info.fi, www.endora.fi
 
Matkailijan talviopas on osa Endora Oy:n tuottamaa Suomen Turisti-Info -palvelukokonaisuutta, joka koostuu Nettipalvelusta (www.turisti-info.fi), valtakunnallisesta Matkailijan palvelulinjasta (0200 112 112) ja vuosittain ilmestyvistä Matkailijan käsikirjasta ja Matkailijan talvioppaasta. Matkailijan talviopas ilmestyy ensimmäistä kertaa vuoden 2009 loka-marraskuun vaihteessa. Suomen Turisti-Info -palvelukokonaisuudelle on myönnetty Avainlippu-alkuperämerkki.