Yhteistyö Lastenklinikoiden Kummit ry:n kanssa jatkuu

17.09.09

Lastenklinikoiden Kummit ry on yksi Endora Oy:n pitkäaikaisimmista hyväntekeväisyys yhteistyökumppaneista. Kummien toimintaa tuetaan sähköisillä markkinointipalveluilla, joiden avulla lisätään Kummien nettinäkyvyyttä ja tunnettuutta. Endora Oy on mukana markkinoimassa Kummien verkkokauppaa, uusia nettisivuja ja yhdistyksen toimintaa kokonaisuutena.

Pikku potilaat viihtyvät kirjojen parissa

Markkinointiyhteistyön lisäksi Endora Oy tukee Kummien toimintaa kirjalahjoitusten kautta. Endora Oy:n tuottama Ellan & Veikon lastenkirjasarjan kaikki osat on lahjoitettu yliopistollisille lastenklinikoille, jossa pienet potilaat voivat lueskella miten ja missä Ella ja Veikko taas seikkailevat. Sarjan uusin tulokas on Pikku Erämies, jonka sivuilla Ella ja Veikko ystävineen tutustuvat Suomen luontoon ja opettelevat uusia taitoja.

Lastenklinikoiden Kummit ry
 
Lastenklinikoiden Kummit ry tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa, kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. Viime vuosien aikana tukitoimintaa on laajennettu myös lasten ja nuorten mielenterveystyöhön. Lastenklinikoiden Kummit ry:n tavoitteena on edesauttaa tehokasta, turvallista ja viihtyisää hoitoa pikkupotilaille.
 
Konkreettisesti Kummit auttavat keräämällä varoja, jotka käytetään muun muassa sairaaloiden laitekantojen ylläpitämiseen ja uudistamiseen, psykiatrisen hoidon parantamiseen sekä hoitotoimenpiteiden kehittämiseen ja parantamiseen. Lisäksi lasten viihtyvyyttä sairaala-aikana parannetaan tukivaroilla tehdyin hankinnoin, joihin kuuluvat lelu-, video- ja askarteluhankinnat sekä järjestämällä Kummivierailuja lasten iloksi.

Lue lisää Kummeista täällä>>