Endora Oy yhteistyöhön Espoon Bluesin ja Oilersin kanssa

22.10.09
Espoon Blues ja Espoon Oilers tarjoavat valikoiman yrityssektorille suunnattuja tapahtumakokonaisuuksia, jotka tuovat lisäarvoa kokouksiin, tyky- ja tyhypäiviin, pikkujouluihin ja muihin yritystilaisuuksiin. Valmiit tapahtumakokonaisuudet täydellä palvelulla ovat olleet suosittuja yritysten keskuudessa. Ennen joulua suurin kohderyhmä on pikkujouluja suunnittelevat yritykset.
 
Yritystilaisuus rakentuu huippuottelun ympärille
 
Endora Oy:n liiketoimintajohtaja Petri Karhu kertoo vastaavanlaisilla urheilupainotteisilla yritystilaisuuksilla olevan kysyntää. Liikunnan, jääkiekko- tai salibandyottelun ja ruokailun yhdistävät tapahtumat sopivat ohjelmaksi monenlaisiin yritystilaisuuksiin.
 
- Kampanjassa keskitytään sekä jääkiekko että salibandypainotteisten tapahtumien markkinointiin. Tavoitteena on nostaa Bluesin ja Oilersin tarjoamat tapahtumakokonaisuudet varteen otettavaksi vaihtoehdoksi kun yrityksissä mietitään ohjelmaa erilaisiin tilaisuuksiin, Karhu kertoo.
 
- Tapahtumakokonaisuudet on suunniteltu juuri yrityssektorin tarpeita ajatellen ja rakentuvat Bluesin ja Oilersin otteluiden ympärille, Karhu lisää.
 
Endora Oy on urheilumarkkinoinnin asiantuntija
 
Endora Oy:n laadukkaat urheilumarkkinointipalvelut ovat kiinnostaneet monia tunnettuja urheilualan toimijoita. Urheilumarkkinointikampanjat räätälöidään aina yrityskohtaisesti halutun tavoitteen mukaisesti. Tavoitteena voi olla esimerkiksi markkinoinnin ja myynnin tehostaminen, brändäys, pr-toiminta tai vaikka yhteistyöverkoston luominen. 
 
Espoon ylpeydet taistelevat voitosta!
 
Endora Oy:n uudet yhteistyökumppanit ovat tehneet kunniaa kotikaupungilleen Espoolle. Espoon Blues on yksi Euroopan jääkiekon huippuseuroista, ja taistelee tälläkin hetkellä SM-liigan parhaista sijoituksista. Tällä hetkellä Blues löytyy sarjataulukossa sijalta kuusi. Samoin Oilers on Espoon ylpeys ja niittää mainetta salibandyssa.
 
Espoon Blues>>
Espoon Oilers>>