Joulun parhaat lahjaideat ovat suomalaisia!

07.12.09

Kirjalahja ilahduttaa pitkään

Ellan & Veikon tutkimusmatkat -kirjasarjan kirjat ovat hyvä lahjaidea monen ikäisille lapsille. Kirjat stimuloivat lapsen mielikuvitusta ja hauskojen kuvien avulla on helppo keksiä aina uusia ja uusia tarinoita. Värikkäästi kuvitetut kirjat ovat mukavaa luettavaa ja käsittelevät arkipäivän aiheita lapsia kiinnostavalla tavalla. Kirjoissa on mukana myös englannikielistä sanastoa, joka kiinnostaa myös hieman vanhempia lapsia.
 
Sarjassa on ilmestynyt Nörttiopus, Pikku Automies, Prinsessaopus, Pikku Remontoija, Pikku Lääkäri ja tämän vuoden uutuutena Pikku Erämies. Kirjasarjalle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-alkuperämerkki osoitukseksi suomalaisesta palvelusta ja tuotteesta.
 
Suomalaisen Työn Liiton joulu tekee hyvää koko Suomelle
 
Joulu on paitsi suuri juhla myös merkittävä tapahtuma Suomen taloudelle. Suomalainen joulu.fi -sivustolta voidaan lukea, että jo pelkästään vähittäiskaupan kautta menevä joulumyynti työllistää lähes 10 000 suomalaista. Varsinaiseen joulukauppaan, jouluostoksiin ja lahjoihin laitettiin vuonna 2008 noin 950 miljoonaa euroa! Talouden taantuman aikana suomalaisuuden kannattaminen on erityisen tärkeää; jos jokainen suomalainen laittaisi kuukaudessa 20 euroa enemmän suomalaisiin tuotteisiin tai palveluihin, saisi 20 000 suomalaista töitä vuodeksi.
 
Suomalainen joulu.fi kokoaa koko suomalaisen perinnejoulun yhdelle sivustolle. Mukana on paljon luettavaa joulun perinteistä, jouluruuista, korteista ja mukana on myös hauskoja kilpailuja. Monelle
sivuston tärkein anti kuitenkin löytyy lahjakoneesta, jonka kautta joululahjojen tilaaminen onnistuu helposti ja vaivattomasti.
 
Klikkaa lahjakoneeseen ja löydä joulun suomalaisimmat lahjaideat>>