Endora tukee joululahjoituksellaan lapsipotilaiden hyvinvointia

14.12.09
Mukana sinivalolaitteen hankinnassa
 
Endora Oy:n joululahjoitus kohdistettiin sinivalolaitteeseen. Laitteen avulla poistetaan vastasyntyneen elimistöstä keskushermostolle ja kehitykselle vaarallista bilirubiinia, jos vauvan elimistö ei siihen riittävän nopeasti pysty. Sinivalolaitteen avulla bilirubiini muutetaan vaarattomaksi niin kauan kunnes vauvan maksa pystyy itse hajottamaan aineen.  
 
Tukea viidelle yliopistolliselle lastenklinikalle
 
Lastenklinikoiden Kummit ry tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa, kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. Lastenklinikoiden Kummit ry:n tavoitteena on edesauttaa tehokasta, turvallista ja viihtyisää hoitoa pikkupotilaille.
 
Konkreettisesti Kummit auttavat keräämällä varoja, jotka käytetään muun muassa sairaaloiden laitekantojen ylläpitämiseen ja uudistamiseen, psykiatrisen hoidon parantamiseen sekä hoitotoimenpiteiden kehittämiseen ja parantamiseen. Lisäksi lasten viihtyvyyteen sairaala-aikana vaikutetaan erilaisin tukivaroilla tehdyin hankinnoin ja järjestämällä Kummivierailuja lasten iloksi.

Kummit keräävät varoja erilaisin kampanjoin ja keräyksin ympäri vuoden. Voit olla mukana auttamassa esimerkiksi ostamalla tuotteita verkkokaupasta tai tekemällä lahjoituksen helposti kummien
nettisivujen kautta.
 
Klikkaa tästä:

Lastenklinikoiden Kummit ry:n nettisivuille>>
Lastenklinikoiden Kummit ry:n verkkokauppaan>>