Endora Oy:n ja Suomen Hiihtoliiton yhteistyö jatkuu

19.02.10

Markkinointisuunnitelman tavoitteena vahva tunnettuus

Endora Oy:n markkinointisuunnitelman avulla kehitetään Hiihtoliiton yhteistyömahdollisuuksien tunnettuutta ja vaikutetaan maajoukkuetoiminnan huomioarvoon. Endora Oy vastaa maajoukkueiden markkinoinnista ja talviurheilun sponsoritoiminnan kehittämisestä. Sponsoritoiminnan tuotteistaminen on yksi markkinointisuunnitelman haasteista.

- Sponsoritoiminnan kehittämisessä olennaista on onnistunut tuotteistaminen. Olemme pyrkineet selkeyttämään sponsoroinnin erilaisiksi paketeiksi, jolloin markkinointiin saadaan lisää tehoa ja kokonaisuus on helpommin käsiteltävissä, kertoo Endora Oy:n liiketoimintajohtaja Petri Karhu.

-  Hiihtoliiton sponsoriohjelmat ovat herättäneet kiinnostusta ja maajoukkueille on takanaan hyvä tukiverkosto. Sopimuksen päätavoitteina ovat markkinoinnin kehitys ja entistä tiiviimmän yritysverkoston rakentaminen, Karhu jatkaa Endora Oy:n ja Suomen Hiihtoliiton yhteistyöstä.

Hiihtourheilun ystävät -ohjelma on Hiihtoliiton yhteistyökumppanuuksien kolmas taso

Endora Oy:n markkinointisuunnitelman mukaisesti suomalaista talviurheilua ja Hiihtoliiton Hiihtourheilun ystävät -ohjelmaa tullaan tuomaan entistä paremmin esille. Hiihtourheilun ystävät -sponsoriohjelman avulla Hiihtoliiton yhteistyökumppanuuksiin saadaan uusi ja tehokas kolmas taso, kun pääyhteistyökumppanit ja palveluntarjoajat saavat rinnalleen kattavan tukiverkoston. Tehokkaan yhteistyön avulla varmistetaan laadukkaan valmennusjärjestelmän ylläpito ja hyvät harjoitusolosuhteet sekä riittävä panostus huippu-urheilijoiden ja nuorten lupausten uraan ja urakehitykseen. Sponsorituilla parannetaan maajoukkueiden toimintaresursseja ja varmistetaan talviurheilun menestys jatkossakin.
 
Yhteistyö Suomen Hiihtoliiton ja maajoukkueiden kanssa antaa yrityksille ajankohtaista medianäkyvyyttä maajoukkuetoiminnan yhteydessä ja lisää yritysten tunnettuutta. Yhteistyön kautta voidaan viestiä yrityksen arvoista ja saada lisäarvoa liiketoiminnalle. Hiihtourheilun ystävien kautta myös pienyrittäjät saavat mahdollisuuden liittyä huippu-urheilun yhteistyötiimiin.
 
Tutustu maajoukkuesponsorointiin osoitteessa www.sponsori.fi


Yhteistyössä: