Matkailijan käsikirja kiinnosti Kallavesj´2010 -tapahtumassa

12.04.10
Aktiviteetteja kotimaan matkailuun
 
Kallavesj´2010 esitteli tuttuun tapaan matkailuun liittyviä tuotteita ja aktiviteetteja kotimaan retkille. Vuosi vuodelta messujen tarjonta on kohdistettu entistä laajemmalle kohde ryhmälle: veneistä lähtenyt tapahtuma tarjoaa nyt kattavasti tietoa veneilijöille, mutta myös maalla ja ilmassa liikkujille. Näytteilleasettajien standeilta löytyi tuotteita kalastusvälineistä kanootteihin ja karttoihin s ekä moottoriveneistä skoottereihin ja lehtoyhteyksiin.
 
Messuvieraille tietoa myös kotiin asti tarjosi Suomen Turisti-Info. Matkailijan käsikirjasta löytyy kattavasti tietoa kotimaan matkailutarjonnasta ja matkakohteista. Aktiivise n lomailijan apuna käsikirja on ehdoton!
 
Suomen Turisti-Info hyvin esillä
 
Suomen Turisti-Info oli näkyvästi mukana Kuopio-hallissa järjestetyillä messuilla. Matkailijan käsikirjaa jaettiin messulahjana ja jaossa heti pääsisäänkäynnin yhteydessä ja saatavana oli myös näytekappaleita Matkailijan talvioppaasta. Turisti-Infon matkailujulkaisut ovat olleet suosittuja messulahjoja ja tarjoavat paljon tietoa kotimaan matkailusta. Suomen Turisti-Infon palvelut löytyvät myös netistä www.turisti-info.fi ja www.talviopas.fi.