Endoralle uusi Business Center

16.07.10
 
Uusi Business Center avataan Lapinlahdelle
 
Itä-Suomen alueen neljäs Business Center aloittaa toimintansa Lapinlahdella loppu kesästä 2010. Uusi Center keskittyy B-to-B -sektorin palveluihin ja työllistää alkuun parikymmentä myynnin ja markkinoinnin ammattilaista. Centerin pääpalveluina ovat erilaiset myynti- ja markkinointikampanjat, ajanvaraus- ja buukkauspalvelut, puhelinhaastatteluiden ja -kyselyiden toteuttaminen sekä nettipalvelukokonaisuuksien, -järjestelmien ja -sivustojen myyntipalveluihin. Henkilöstön osaaminen painottuu nimenomaan kustannustehokkaisiin puhelinpalveluihin.

Toiminta-alueena Lapinlahti vaikuttaa lupaavalta. Alueella on toiminut monia tunnettuja puhelinpalvelualan yrityksiä eikä osaavan henkilökunnan löytäminen ole tuottanut ongelmia.

- Pohjois-Savossa on paljon potentiaalia. Alue on hyvin yritysmyönteinen ja osaavaa työvoimaa löytyy hyvin. Lapinlahtea ajatellen sijainti ja liikenneyhteydet ovat erinomaiset, kertoo Endora Oy:n liiketoimintajohtaja Petri Karhu.

Lapinlahden Centerin toimitilat tulevat sijaitsemaan upealla paikalla Lapinlahden Teknologiatalossa järven rannalla. Uuden Business Centerin vastaanotto on ollut positiivinen.

Verkostoituminen voimavarana

Business Center -konsepti on Endora Oy:n perustama, yritysten verkostoitumisen hyötyjä aktivoiva konsepti. Business Center -yrittäjät saavat käyttöönsä laajan palvelutarjonnan, jonka varaan koko yrityksen toiminnan voi perustaa. Samalla verkosto tarjoaa käyttöön monipuoliset tukipalvelut henkilöstön koulutuksesta myynnin ja markkinoinnin tehostamiseen sekä asiakaspalvelutoimintoihin. Business Center yritysten tukena on Endora konsernin vahva osaaminen.

Kaikki Business Centerit toimivat BuC-periaatteiden mukaan, jotka korostavat korkean laadun, asiakaslähtöisyyden ja tuloksellisen toiminnan tärkeyttä liiketoiminnassa. BuC -verkostoon voi hakea jo telemarkkinointi- ja puhelinpalvelualalla toimivat yritykset ja yritystoiminnan aloittamisesta kyseisellä alalla kiinnostuneet henkilöt.
 
Lisätietoja:
 
Jenni Jantunen
Tiedottaja
Endora Oy
044 359 9965
jenni.jantunen@endora.fi
www.endora.fi
www.businesscenter.fi