Endora Oy:n ja Matti Hautamäen yhteistyö jatkuu

03.12.10

Yhteistyökumppaneita, mainosmyyntiä ja näkyvyyttä

Endoran ja Matti Hautamäen yhteistyö jatkuu nyt jo kolmatta kautta. Endora vastaa Hautamäen markkinointitoimenpiteistä, puku- ja suksimainosten myynnistä sekä erilaisten yhteistyösopimusten solmimisesta. Vahvan taustatiimin avulla Hautamäki voi keskittyä uraansa täysin.

- Yhteistyö Hautamäen kanssa on sujunut hyvin. Yritykset kokevat urheilijoiden kautta saatavan näkyvyyden erittäin hyödylliseksi ja kiinnostusta yhteistyömahdollisuuksiin on ollut paljon, Endora Oy:n liiketoimintajohtaja Petri Karhu kertoo.

- Urheilumarkkinointi kiinnostaa selkeästi myös pk-yrityksiä, Karhu jatkaa.
 
2010-2011 kauteen Hautamäki on lähtenyt uudella innolla. Mäkimiehellä on takanaan loistava treenikesä ja alkukauden tulokset ovat nostaneet miehen Suomen ykköshyppääjäksi.  Yhteistyö huippu-urheilijan kanssa on yritykselle selkeä lisäarvo ja tuo kustannustehokasta näkyvyyttä sekä kotimaisilla että kansainvälisillä markkinoilla. Urheilutoiminta markkinointikanavana viestii tehokkaasti myös yrityksen arvoista.
 
Hautamäen kuulumiset myös Matkailijan talvioppaassa
 
Tiiviisti Endoran kanssa toimiva Hautamäki on mukana myös uudessa joulukuun puolivälissä julkaistavassa Matkailijan talvioppaassa. Endora Oy:n tuottamassa julkaisussa Hautamäki kertoo mäkimaajoukkueen uudistuneesta taustatiimistä, joukkueen sisäisestä kilpailusta ja omasta urastaan.