Valittaja-päivästä työpaikka

05.09.13

Duunix Oy järjestää jälleen Valittaja-päivä -rekrytointitapahtuman Kuopiossa. Viime syksyn tapaan hakijoille maksetaan jo työhakemuksen tekemisestä. Paikalle kannattaa tulla, sillä jaossa on suuria summia setelirahaa ja vähän kolikoitakin.

Duunix esittelee Valittaja-päivässä syksyn avoimet työpaikat. Mukana on työnantajia useilta eri toimialoilta ja tarjolla vakituisia työpaikkoja, osa-aika- ja iltatyötä sekä harjoittelupaikkoja. Tapahtumassa haetaan mm. rakennusapumiehiä, kirvesmiehiä, varastomiehiä, kotiapulaista, teknisiä myyjiä, puhelinmyyjiä, automyyjiä, tilitoimistotyöntekijöitä, matkaoppaita, asiakaspalvelijoita, postinjakajia, kassamyyjiä, lastenhoitajia, siivoojia ja ravintolatyöntekijöitä.

Valittaja-päivä on erinomainen mahdollisuus  tutustua Kuopion alueen työmahdollisuuksiin ja luoda kontakteja. Duunixin kautta työnhakija voi todella parantaa työllistymismahdollisuuksiaan; Duunixin CV-tietokannasta haetaan aktiivisesti uusia osaajia ja Duunix suosittelee omia hakijoitaan useille eri työnantajille jo ennen kuin työpaikat ilmestyvät julkiseen hakuun.

Tapahtumassa mukana Valittaja-mummot

Valittaja-päivässä hakivat pääsevät esittelemään itseään ja osaamistaan rennossa ilmapiirissä. Työnhakijat saavat henkilökohtaista uraneuvontaa ja vinkkejä työnhakuprosessin edistämiseen. Tällä kertaa Valittaja-päivän vierailijoita hauskuuttavat myös Valittaja-mummot, jotka voivat joillekin olla tuttuja jo jäähallin screeniltä.

Valittaja-päivä on kaikille avoin ja maksuton tapahtuma Kuopion Leväsellä Kauppapaikka Hermanissa osoitteessa Leväsentie 2, 70700 Kuopio. Tapahtumapaikkana on BusinessCenterin tilat kauppakeskuksen toisessa kerroksessa. Alueella on tapahtumapäivänä hyvät opasteet.

Lisätietoa tapahtumasta:     
Duunix Oy                                                                                              
Ari-Pekka Karhu, toimitusjohtaja                                                 
044 462 1200, apkarhu@valittaja.fi
www.välittäjä.fi