Enää viikko Matkamessuihin

08.01.15

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma avaa ovensa 15.1. Helsingin messukeskuksessa pidettävät Matkamessut kokoavat yhteen kotimaan matkailun kiinnostavimmat kohteet ja palveluntarjoajat sekä ulkomaiden suosikit. Suomen Turisti-Infon osastolla 6m79 ohjelmassa on muun muassa arvontaa, tuotelahjoja ja kiinnostavimpien matkakohteiden esittelyä. Messuilla käynnistyy myös Turisti-Infon Suomen paras kesäduuni 2015 -haku.

Matkamessuilla voit tutustua 80 eri maan matkailutarjontaan. Messut ovat avoinna yleisölle perjantaina 16.1. klo 12-19, lauantaina 17.1. klo 10-18 ja sunnuntaina 18.1. klo 10-18. Matkailualan ammattilaiset pääsevät tutustumaan messujen tarjontaan jo torstaina 15.1. klo 9-19 ja perjantaina 16.1. klo 9 alkaen.


Suomen Turisti-Infon löydät osastolta 6m79

Turisti-Infon messuedustajilta voit kysyä vinkkejä matkakohteista ja tapahtumista. Nouda osastoltamme itsellesi kattavat oppaat ja kartat mukaan matkalle. Uutuutena tänä vuonna osastollamme esitellään myös D-vitamiinit Suomen pitkään ja pimeään talveen.

Osallistu arvontaan ja voita loma tai jokin muu huippupalkinnoista!

Turisti-Infon messuosastolla startataan käyntiin myös Suomen parhaan kesäduunin haku, jossa Turisti-Info etsii jälleen elämysten nälkäisiä reissubloggaajia kiertämään kotimaan matkakohteita ja jakamaan kokemuksensa Turisti-Infon nettisivustolla. Tule esittelemään itsesi ja unelmien kesäduuni voi olla juuri sinun!





Nähdään Helsingin Messukeskuksessa 15.–18.1.2015!


Lue lisää Matkemessuista osoitteessa www.matkamessut.fi