Endora Oy:n tiedote 11.3.2015

11.03.15

Endora Oy:n palvelua kohtaan on kohdistunut voimakasta mustamaalaamista ja virheellisen tiedon välittämistä. Virheellisesti julkaistuissa tiedoissa on pyritty sekoittamaan muiden yritysten harhaanjohtava toiminta Endoran palveluihin. Olemme katsoneet tässä tapauksessa tarpeelliseksi viedä asia viranomaisten tutkittavaksi ja saatettavaksi myös nimettömänä esiintyvät henkilöt vastuuseen tästä toiminnasta.

Endora Oy on yksi Suomen vanhimpia yritystietojen ja yritysluetteloiden tarjoajia sekä kustantajia, ja se ei ole koskaan toimintansa aikana lähettänyt asiakkailleen huijauslaskuja. Olemme tarjonneet koko toimintamme ajan laadukasta asiakaspalvelua sekä puhelimitse että sähköpostilla ja näin vastanneet asiakkaidemme palvelutarpeisiin mahdollisimman nopeasti.

Yhtiömme laadunvalvonta seuraa ja käsittelee reklamaatioita päivittäin ottamalla kaikki asiakkaamme palautteet huolella käsittelyyn. Reklamaatioprosenttimme on varmasti yksi alhaisimpia ja siihen meillä on käytössämme yksi Suomen tarkimmista seurantajärjestelmistä, jotta voimme puuttua nopeasti kaikkiin asiakkaiden yhteydenottoihin ja asiakaspalvelutilanteisiin. Vaadimme kaikilta jälleenmyyjiltämme ja kumppaneiltamme sitoutumista em. asioihin sekä laadukkaan palvelun tarjoamiseen kaikissa tilanteissa.

Suurin osa kumppaneistamme on siirtynyt käyttämään reaaliaikaista tietojärjestelmäämme, jonka avulla voimme puuttua kaikkiin koulutuksellisiin ja muihin puutteisiin välittömästi. Olemme käyttäneet pelkästään tämän järjestelmän kehittämiseen yli miljoona euroa, jotta voimme tarjota ja luvata luotettavia palveluita asiakkaillemme sekä voimme kaikilta osin valvoa, että meillä ei tapahdu minkäänlaista rikollista toimintaa.

Meillä ei ole käytössä valitettavasti vielä järjestelmiä, joiden avulla nimetömät, epäasialliset, valheelliset ja virheelliset uutisoinnit voitaisi poistaa, mutta luotamme tässä viranomaisten toimintaan.


Keväisin terveisin
Petri Siltakoski
toimitusjohtaja
Endora Oy