Turisti-Info herätti kiinnostusta Matkamessuilla

27.04.15


Kiinnostus Matkamessuja kohtaan on kasvanut vuosi vuodelta, ja tänä vuonna kävijämäärä nousi jopa yli 68 000 kävijään. Yhdeksän kymmenestä Matkamessujen kävijästä oli sitä mieltä, että on todella tärkeää päästä tutustumaan kotimaamme matkailukohteisiin. Suomen Turisti-Info oli taas mukana messuilla, ja osastollamme riitti vilinää!

Osastoja oli jälleen kerran monipuolinen kirjo, eikä niiden kiertäminen käynyt pitkäveteiseksi, sillä Messukeskuksessa seikkaili paljon erilaisia eläinhahmoja ja maskotteja, jotka pysähtyivät mielellään poseeraamaan kuviin.

Endoran Turisti-Info Matkamessuilla 2015

Turisti-info - Eläimellistä menoa messuilla

Levin Hullu poro Turisti-Infon osastolla

Onnibus.comin maskotti Onni Hirvi Turisti-Infon osastolla

Bamse tapasi Turisti-Infon messutytöt

Messukeskuksessa kierteli paljon hauskoja hahmoja!

Suomen Turisti-Info oli vahvasti esillä Matkamessuilla

Turisti-Infon reippaat ja iloiset messutytöt jakoivat kävijöille matkavinkkejä ja vastailivat matkailuun liittyviin kysymyksiin. Turisti-Infon osastolla pidettiin myös arvontaa. Osallistujien kesken arvottiin jälleen huikeita palkintoja.

Kaikille osaston kävijöille jaettiin ilmaiseksi talvimatkailuun keskittyvää Matkailijan talviopasta, sekä kesämatkailuun keskittyvää Matkailijan käsikirjaa ja Matkailijan tiekarttaa. Matkailijan tiekartta pitää sisällään kotimaan kiinnostavimmat matka- ja lomakohteet, nähtävyydet sekä matkailijalle hyödylliset palvelut. Kartta mahtuu pieneen tilaan ja kulkee näppärästi matkailijan mukana paikasta toiseen.

Matkailijan talviopas, Matkailijan käsikirja ja Tiekartta tarjoavat laajan kirjon tietoa kotimaan matkailusta.

Turisti-Info jakoi Matkamessuilla Talviopasta, Matkailijan käsikirjaa ja Tiekarttoja

Messuilla riitti nähtävää

Vuoden 2015 Matkamessujen partnerimaa oli Egypti, jonka upea messuosasto voitti kirkkaasti parhaan osaston palkinnon. Turisti-Infon messutytöt kävivät Egyptin osaston lisäksi tutustumassa mm. eksoottiseen keitaaseen, tullikoira Hyrrään ja Rukan saunarekkaan.

Turisti-Infon messutytöt Egyptin osastolla

Turisti-Info vieraili Sun & Sea keitaalla Matkamessuilla


Turisti-Infon tytöt kävivät tutustumassa tullikoira Hyrrään

Turisti-Infon tytöt Rukan saunarekassa

Suomen paras kesäduuni -haku käynnistyi!

Paljon mielenkiintoa herättänyt Suomen parhaan kesäduunin haku saatiin messuilla käyntiin. Turisti-Info etsii vuodelle 2015 uutta Pilepirkkoa tai Rötväristoa. Pilepirkko/Rötväristo on seikkaileva ja elämyksennälkäinen reissubloggaaja, joka jakaa kokemuksensa blogissaan Turisti-Infon nettisivuilla. Mikä olisikaan parempaa kuin matkustella ympäri Suomea, tutustua uusiin ihmisiin, matkakohteisiin, tapahtumiin ja nähtävyyksiin!

Olisiko sinusta Turisti-Infon Pilepirkoksi tai Rötväristoksi? Jos sinulta löytyy seikkailumieltä, ennakkoluulotonta asennetta ja halua tutustua uusiin asioihin, pistä hakemus tulemaan!

www.turisti-info.fi/rekrytointi

Vielä ehdit hakea Suomen parhaaseen kesäduuniin, hakuaika päättyy 24.5.2015

Suomen paras kesätyö - haku käynnissä nyt

 

Turisti-Info kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita ja messukävijöitä.
Ensi vuonna nähdään taas Matkamessujen merkeissä!

Suomen Turisti-Info kiittää messukävijöitä