Posti24 - ilmainen, turvallinen ja suomalainen sähköposti

26.04.17

Posti24 sähköposti

 

Posti24 on webmail-pohjainen sähköpostipalvelu, joka on turvallinen, helppokäyttöinen ja sataprosenttisesti suomalainen. Posti24 sähköposti sisältää kaikki tärkeät ominaisuudet: virussuojan, roskapostisuodattimen, 500 Mt tallennustilaa viesteillesi, lomavastaajan ja mahdollisuuden luoda kansioita. Posti24 sähköpostipalvelun käyttö nettiselaimella on suojattu SSL-sertifikaatilla, joten se on turvallinen ja luotettava sähköposti.

Luo ilmainen sähköposti rekisteröitymällä palvelun käyttäjäksi osoitteessa: posti24.fi

Posti24 toimii myös mobiilissa!

Jotta postin käyttäminen olisi mahdollisimman joustavaa, kaikissa Posti24:n sähköposteissa on maksuton IMAP-tuki. Voit lukea Posti24 sähköpostiasi kännykällä ja millä tahansa sähköpostiohjelmalla, joka tukee IMAP-yhteyttä. IMAP-protokolla tarjoaa kaksisuuntaisen tiedonsiirron verkkokäyttöliittymän ja sähköpostiohjelman välille, jolloin kaikki muutokset näkyvät välittömästi millä tahansa laitteella postia käytätkin. Katso ohjeet, kuinka saat liitettyä Posti24 sähköpostitilin laitteellesi:


Ohje Android-laitteelle


Ohje iOS-laitteelle

 

Ohje Windows Phone -laitteelle


Rekisteröidy osoitteessa posti24.fi!