Markkinointi

Panosta näkyvyyteen!

Asiakkaanamme voit tehostaa yritysviestintää sekä parantaa myyntiä. Teemme markkinointisuunnitelmat ja -toteutukset yksilöllisesti yrityksesi tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti.

Verkkomarkkinointi

Hyvin suunniteltu verkkomarkkinointi on nopea ja kustannustehokas tapa lisätä myyntiä ja näkyvyyttä. Huolellakaan suunnitellut kotisivut eivät itsessään tuo näkyvyyttä ilman niiden markkinointia. Jos kävijämäärä sivuilla jää pieneksi, ei Internet-sivujen tuomaa mahdollisuutta ole osattu hyödyntää.

Teemme yrityksellesi asiantuntevan verkkomarkkinointisuunnitelman, kampanjan toteutuksen ja raportoinnin kampanjan tehokkuudesta. Tehokkaita verkkomainonnan muotoja ovat esimerkiksi bannerit, yrityshakemistot ja hakukonemainonta. Analysoimme tarkasti, mitä näistä keinoista yrityksesi kannattaa hyödyntää. Kun kerätään tietoa mistä käyttäjät ovat yrityksesi kotisivuille tulleet, saat hyvän ohjenuoran mihin mainonta kannattaa jatkossa panostaa.


Endoran markkinointipalvelut - verkkomarkkinointi, hakukoneoptimointi ja graafinen suunnittelu

 

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimoinnissa nostamme yrityksesi sijoitusta hakukoneissa, kuten Googlessa, Yahoossa ja Bingissä toiveittesi mukaisilla hakusanoilla. Näin asiakkaasi löytävät sinut helpommin ja nopeammin netistä.

Lue lisää hakukoneoptimoinnista ›

Endoran hakukoneoptimointi parantaa näkyvyyttäsi Google-, Yahoo- ja Bing-hakukoneissa

 

Graafinen suunnittelu

Onko yritykselläsi liiketoimintaa kuvaava yhtenäinen ilme? Tarjoamme yrityskuvasuunnittelua graafiseen kokonaisviestintään saakka. Ammattitaitoiset graafiset suunnittelijamme toteuttavat niin esitteet, logot, käyntikortit, julisteet ja tuotekatalogit kuin nettisivutkin. Visuaalisuuteen ja persoonalliseen yritysilmeeseen panostaminen kannattaa, sillä kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää graafisen suunnittelun palveluista!

Endoran tarjoaa graafisen suunnittelun palveluita. Suunnittelemme logot, esitteet, käyntikortit yms! 

Yrittäjä.fi

Oikeat palikat yrityksesi rakentamiseen valmiiksi kilpailutettuna! Yrittäjä.fi-sivustolta löydät ratkaisut myyntiin, markkinointiviestintään ja yrityksen perustamiseen. Yrittäjä.fi tarjoaa myös muita hyödyllisiä palveluita yrityksille.

Yrittäjä.fi ›


Yrittäjä.fi - oikeat aplikat yrityksesi rakentamiseen