Business Center

Keskitettyä palvelua Business Centereistä


Endoran Business Center - asiakaspalvelu, viestintä, myynti ja markkinointi

Palvelee ympäri Suomea

Endoran menestyksekäs Business Center -konsepti toimii tällä hetkellä lähes kymmenellä paikkakunnalla ja uusia Business Centereitä syntyy jatkuvasti. Ympäri Suomea toimivat Business Centerit ovat yritysten monipuolisia palvelukeskuksia. Perinteisten asiakaspalvelu-, myynti- ja markkinointitoimenpiteiden lisäksi Business Centerit tarjoavat asiakasyrityksilleen monipuolisia sähköisen viestinnän työkaluja.

Business Centerin BuC-sertifikaatti

Laadukkaat palvelut

Uusi Business Center -konseptin käyttöön oikeuttava BuC-sertifikaatti myönnetään puhelinpalvelu- ja contact center -yrityksille tarkkojen laatukriteereiden perusteella. Sertifiointiohjelma sisältää myös työntekijöiden koulutuksen. Tällä menettelyllä haluamme varmistaa palveluiden korkean laadun sekä työntekijöiden nousujohteisen uran.

Business Center - ratkaisu taloushallintaan, liiketoiminnan edistämiseen ja yritysviestintään

Monipuoliset ratkaisut

Business Centerit ovat monipalvelutaloja, joista asiakasyritys saa keskitetysti ratkaisut niin taloushallintaan, liiketoiminnan edistämiseen kuin yritysviestintäänkin. Endora toimii Business Centereiden hermokeskuksena, josta käsin toteutetaan kaikki Business Centereiden tukitoiminta, kuten markkinointi, koulutusmateriaali ja tekninen ylläpito.

Business Center - tie menestykseen

Mikäli olet kiinnostunut Business Center -konseptista, lue lisää ja lähetä hakemus osoitteessa: www.buc.fi