Kustannustoiminta

Endoran kustannustoiminnan lippulaiva on vuosittain julkaistava Suomen Turisti-Info - Matkailijan käsikirja, johon on koottu esittelyt koko Suomen kunnista, tapahtumista, nähtävyyksistä ja palveluista. Opas sisältää myös tuhdin tietopaketin kotimaan matkailussa hyödyllisistä asioista. Talvimatkailuun keskittyvät Matkailijan Talviopas ilmestyy vuosittain talven kynnyksellä. Uusimpina tulokkaina Suomen Turisti-Info julkaisee Matkailijan tiekarttaa ja aluekarttaa.

Turisti-Infon tuotteiden lisäksi Endora julkaisee viihteellisiä kirjoja niin lapsille kuin aikuisillekin, kuten Selewiytymisopusta ja Ellan & Veikon tutkimusmatkat -kirjasarjaa.

 

Endora julkaisee useita kirjoja, oppaita ja karttoja

Endoran kustannustoiminta - Matkailun käsikirjat ja oppaat, kartat ja lastenkirjat

Matkailijan käsikirja

Kattava opaskirja kotimaan matkailijalle

Vuosittain julkaistavaan Suomen Turisti-Info – Matkailijan käsikirjaan on koottu kaikki kotimaan matkailussa tarvittava tieto kuntien tapahtumista, nähtävyyksistä, majoitus- ja ruokailupalveluista, vapaa-ajanviettomahdollisuuksista sekä muista palveluista ja alueen yrityksistä. Laaja selviytymisopas-osio sisältää muun muassa ensiaputietoa sekä neuvoja lomailijan turvallisuuteen. Teemoina uusimmassa oppaassa ovat esimerkiksi retkeily ja retkikohteet, seikkailupuistot, Suomen upeat linnat ja luonnonantimet.

Opaskirja on kokonaisuudessaan Endoran kustantama ja löytyy useimpien kauppaliikkeiden ja huoltoasemien hyllyistä. Turisti-Info -palvelu sisältää pokkareiden lisäksi verkkopalvelut, nettilehden, Matkailijan palvelulinjan sekä TV/DVD-sarjan. Kokonaisuudella on Suomalaisen Työn Liiton Avainlipputunnus.

Turisti-Info on matkailijan tukena kaikkialla auttamassa käytännön asioiden selvittämisessä ja kiperissä ongelmatilanteissa, sekä onnistuneen matkan suunnittelussa ja mieleen jäävien elämysten toteuttamisessa. Turisti-Info on myös merkittävä mainosväline, josta tieto tavoittaa matkailijan.

Suomen Turisti-Info verkkopalvelu: www.turisti-info.fi
Turisti-Info – Matkailijan palvelulinja kuluttajille: 0600 112 12 (1,98 e/min + ppm)
Yrittäjän palvelulinja: 0200 112 11 

Matkailijan Talviopas

Oppaasi kotimaan talvimatkailuun

Matkailijan Talviopas on Suomen talvimatkailun kattavin julkaisu, joka kokoaa sivuilleen suosituimmat matkakohteet ja matkailupalveluiden tarjoajat, talviaktiviteetit,  tapahtumakalenterin sekä paljon ajankohtaista asiaa matkailusta ja vinkkejä matkan suunnitteluun. Opas on kehitetty matkailijoiden ja alan yrittäjien palautteen pohjalta, ja sen tavoitteena on tarjota mahdollisimman kattava kokonaiskuva Suomen talvesta ja talvitarjonnasta. Monessa perheessä loma suunnitellaan lasten ehdoilla, joten lapsinäkökulmakin on hyvin edustettuna oppaassa. 
 
Matkailijan Talviopas on osa Suomen Turisti-Info tuoteperhettä ja tiiviisti mukana suomalaisessa matkailussa!
 
Matkailijan Talviopas: www.talviopas.fi
Matkailijan palvelulinja kuluttajille: 0600 112 12 (1,98 e/min + ppm)
Yrittäjän palvelulinja: 0200 112 11

Turisti-Infon karttatuotteet ja -julkaisut

Pysy kartalla!

Turisti-Infon karttajulkaisut tuovat matkakohteet, nähtävyydet ja palveluiden tarjoajat esille kätevästi Suomen kartan yhteydessä. Karttakokonaisuuteen kuuluvat koko Suomen kattava Matkailijan tiekartta sekä neljä alueellisesti jaoteltua karttaa.

Kartta kulkee kätevästi mukana autossa tai repussa. Se sopii myös näyttäväksi seinäkartaksi.

Tilaa kartta omaksi numerosta 0600 112 12 (1,98 e/min + ppm) tai sähköpostilla osoitteesta info@turisti-info.fi

Matkailijan tiekartat - seuranasi Suomen teillä
Aarrekartta

Suomen hauskimmat tutkimusmatkat!

Aarrekartta on hauska Suomen tiekartta lapsiperheille ja lapsenmielisille seikkailijoille. Kartalle on koottu kattava valikoima lasten suosikkikohteita, kuten huvipuistot, eläinpuistot, lomakohteet, kylpylät ja muita lapsiperheille hyödyllisiä palveluita sekä vetovoimaisia yrityksiä ja palveluiden tarjoajia.

Kartan kääntöpuolelta löytyy mukavia puuhatehtäviä, arvoituksia, sanaleikkejä ja vitsejä. Tämä puuhakartta kulkee matkassa mukana ja tarjoaa samalla tekemistä perheen pienimmille!

Kysy lisää ja tilaa Aarrekartta omaksi sähköpostitse osoitteesta tilaa@endora.fi!

Aarrekartta - Suomen hauskin tiekartta!
Selewiytymisopus

Käsikirja uusavuttomille ja suomalaisille urhoille

Selewiytymisopus on hurtilla huumorilla, mahtavalla menolla ja tiukalla etukenolla toteutettu käsikirja suomalaisille uusavuttomille tai Moskuksi halajaville urhoille. Kirja esittelee tarkkoine ohjeineen ja kuvituksineen sekä menneen ajan että tämän päivän toimintaa ja leikkejä niin lapsille kuin lapsenmielisille aikuisille.

Selewiytymisopuksessa on kaikki mitä tarvitsee tietää, kun haluaa tehdä vaikutuksen kumppaniin tai tovereihinsa suomalaisella viehätysvoimalla tai kun tarvitsee selviytyä tiukoista tilanteista. Opas sisältää muun muassa vinkkejä kuinka toimia lavatansseissa, booli- ja ruokaohjeita, erätaitoja, romantiikkaa, lelu- ja leikkiohjeita lapsille, saunojan salat sekä perinteikästä juhannuksen viettoa unohtamatta krapulasta selviytymisohjeita. Kirja on hauska lahjaidea ja se sopii niin tee-se-itse-miehille kuin huumorintajuisille uusavuttomillekin.

Lue lisää tai tilaa: www.selewiytymisopus.fi

Endora on hauskan Selewiytymisopuksen kustantaja
Ellan & Veikon tutkimusmatkat

Värikkäitä tutkimusmatkoja lapsille

Ellan ja Veikon tutkimusmatkat – kirjasarjan kohderyhmänä ovat 1-10-vuotiaat lapset. Ella ja Veikko seikkailevat niin sanotussa ”aikuisten maailmassa”, eli tutustuvat muun muassa tietotekniikan saloihin, pikkunikkarointiin ja remonttihommiin, leikkivät prinsessaa sekä tutustuvat eri ammatteihin. Pirteästi kuvitettu kirjasarja puhuttelee ja innostaa niin lapsia kuin iltasatua lukevia vanhempiakin.

Kirjojen tarkoituksena on antaa lapsille uusia virikkeitä ja tukea kehitystä tutustuttamalla lapsille haasteellisia asioita jo nuoresta pitäen, jolloin uusia asioita on vielä helppo sisäistää. Kirjojen avulla lapset voivat opetella sanat myös englanniksi, mikä tukee lapsen monikielisiä valmiuksia ja antaa hyvät eväät kielten opiskeluun tulevaisuudessa. Ella ja Veikko haluavat jakaa viisautta, älyä ja menestystä kaikille lapsille!

Tähän mennessä kirjasarjasta ovat ilmestyneet Nörttiopus, Pikku Lääkäri, Pikku Remontoija, Pikku Automies, Pikku Erämies ja Prinsessaopus.

Lue lisää Ellan ja Veikon tutkimusmatkoista: www.tutkimusmatkat.fi

Ellan ja Veikon Tutkimusmatkat - opettavainen kirjasarja lapsille
Ellan ja Veikon tutkimusmatkat - hauskaa luettavaa lapsille