Partnerituotteet

Tarjoamme valmiit tuotteet myynnin toteuttamiseen

Menestyminen vaatii yhteistyötä ja voimavarojen keskittämistä. Keskittäessä työt niiden osaajille saadaan aikaan tehokkain lopputulos. Haluamme tarjota osaamisemme yhteistyökumppaneiden käyttöön ja tarjota kumppaneillemme mahdollisuuden keskittyä ydinosaamiseensa.

Partnerituotteidemme ydin on sähköisissä hakemistoissa ja järjestelmissä. Esimerkiksi Suomen Turisti-Infossa mainostava yritys saa tietonsa nettiportaalin lisäksi myös painettuun opaskirjaan sekä neuvontapuhelimen käyttöön.

Innovatiivisten hallintajärjestelmien avulla yrityksen koko asiakaslogistiikka ja taloushallinta hoituvat vaivattomasti ilman ylimääräistä ajan käyttöä.

Jälleenmyyntimallin toteutamme yksilöllisesti kumppanimme vahvuuksien mukaan. Toteutamme mallin, joka on tehokkain kummallekin osapuolelle ja saavuttaa tuloksia nopeasti, mutta silti pitkäjänteisesti turvaa luoden.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää eri yhteistyövaihtoehdoista!
Endoran partnerituotteet - tee yhteistyötä kanssamme, keskitä voimavarasi tehokkaasti


Yhteistyökumppaneitamme

Villi Lappi

MAJOITUSTA JA IKIMUISTOISIA ELÄMYKSIÄ

Villi Lappi vuokraa majoitusta Ranua kauniissa maisemissa sekä tarjoaa monipuolisia elämys- ja luontopalveluita pohjoisen mystiikkaa, luontoa ja ikivanhoja tapoja kunnioittaen.

Villi Lapin palvelut kattavat valmiita majoituspalvelukokonaisuuksia tasokkaista luksusmökeistä askeettisiin erämökkeihin keskellä aitoa lappalaista tunnelmaa. Osassa mökeistä löytyy paljut kylpyhetkiä varten revontulten loisteessa, sekä laavuja ja kotia, joissa voi viettää illanistujaisia pakkasten paukkuessa tai suven yöttömän auringon loisteessa.

Lappi tarjoaa matkailijoille paljon näkemistä, kokemista ja monipuolisia aktiviteetteja. Villi Lapin majoituspalveluiden lisäksi hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitsevat lähialueet tarjoavat runsaan kirjon erilaisia aktiviteetteja ja palveluita lapsiperheille, aktiivilomalaisille, metsänmiehille ja jokaiselle Lapin reissaajalle.

Villi Lappi rakentaa uusia majoitus- ja matkailupalveluita 2014-2015 aikana.

Villi Lappi Oy
Puh. +358 (0)200 112 66
www.villilappi.fi


Villi Lappi - majoitusta Lapin kauniissa maisemissa

Ilona 450.fi

KOTIMAAN PARAS NETTI

Suomen paras netti - Ilona 450 toimii takuuvarmasti olosuhteista riippumatta koko Suomessa; olit kotona, töissä tai vaikka korvessa. Ilona 450 on Suomen ainoa koko maan kattava LTE 4,5G -verkossa toimiva nettiyhteys, jota eivät puhelinliikenne, laaksot ja kukkulat häiritse. Lyhyt vasteaika takaa nopean yhteyden niin etätöissä kuin verkkopelaamisessakin. Ilona 450:een luottavat vaativat käyttäjät, muun muassa eri viranomaistahot sekä yritykset.

Ilona-verkon peittoalueella asuu 99,9% maamme väestöstä. Voit tarkistaa oman osoitteesi peittokartasta.

DataMan / DM Finland Oy
Puh. 0400 857 856
tilaus@450.fi
www.450.fi

450.fi Ilona - Nettiyhteys joka toimii koko Suomessa