Sponsorointi

Tukea urheiluun ja hyvinvointiin

Sponsoritoiminta on merkittävä osa Endoran markkinointiviestintää. Yhteistyötä tehdään monien eri tahojen kanssa, jotka valitaan Endoran arvojen mukaisesti. Sponsorityöllä pyritään edistämään sponsorointikohteen menestysedellytyksiä ja tavoitteita sekä viestitään Endoran arvoista eri sidosryhmille.

Endora on aktiivinen urheilusponsori. Suomalaisen ammatti- ja junioriurheilun lisäksi tukea kohdistetaan mm. katastrofiapuun, lääketieteelliseen tutkimustyöhön sekä lasten ja nuorten hyvinvointiin. Sponsoroinnissa ja hyväntekeväisyydessä panostamme pitkäjänteiseen yhteistyöhön.

 

Endora sponsoroi - urheilu, katastrofiapu, lääketieteellinen tutkimustyö, lasten ja nuorten hyvinvointi

Urheilusponsorointi

Endora tukee ja tekee yhteistyötä monen tärkeäksi kokemansa tahon kanssa. Etenkin urheilusponsorointi koetaan Endoralla tärkeäksi - yhteistyötä tehdään pitkäaikaisten kumppaneiden kanssa ja mukaan valitaan myös nuoria lupauksia, kuten kuopiolainen seiväshyppääjä Milla Mikkanen.

Vuosien varrella Endora on osoittanut tukensa myös seuraaville urheilijoille ja joukkueille:


Endora on aktiivinen urheilusponsori

Tuemme muun muassa seuraavia järjestöjä:

ColoresHelsinkiMissioInvalidiliittoKuurojen LiittoLastenklinikoiden Kummit ryLuonnonsuojelu - WWFNäkövammaisten KeskusliittoPro Animals Finland ryPääkaupungin turvakoti rySuomen Idäntyö UP rySuomen Pakolaisapu rySotainvalidien VeljesliittoSydänlapset ja -aikuiset rySyöpäjärjestötUNICEFUN WOMENWorld VisionMaanpuolustuksen Tuki ry
Sponsorointi ja yhteistyöehdotukset

Endora Oy:n sponsorointiasiat ja lahjoitukset yleishyödyllisiin tarkoituksiin käsitellään sponsorointityöryhmässä. Yhteydenotot sähköpostitse osoitteeseen tiedotus@endora.fi.