Ajankohtaista


27.04.06
Haemme loma-aikojen tuuraajaksi asiakaspalvelijaa Endoran Kuopion asiakaspalvelukeskukseen. Lisää tietoja työpaikasta rekrytointi sivulta.

01.03.06

Suomalainen fi-verkkotunnus vapautuu 1.3.2006 kaikille suomalaisille haettavaksi. Vanhat rajoitukset säilyvät edelleen, eli suojattujen nimien rekisteröinti ei ole edelleenkään mahdollista. Yksityishenkilöt voivat kuitenkin rekisteröidä omasta etu- ja sukunimestä muodostettua verkkotunnusta, sekä vapaita verkkotunnuksia, joita ei mikään rajoitus kiellä rekisteröimästä.

Yksityiskäyttäjät voivat rekisteröidä suoraan tunnuksia, mutta kätevimmin se hoituu hankkimalla domain palveluiden ohessa. Lisätietoja asiasta löytyy mm. http://www.omafi.fi sekä http://www.ficora.fi/suomi/internet/n2387.htm


Kysy lisätietoja tarjoamistamme tuotteista ja palveluista domainin ohessa
Endora Oy
020 743 8822 - info@endora.fi


06.02.06

Suomen yritysrekisterin uusi nimitysuutiset osio on saanut hyvää palautetta ja lähtenyt vilkkaasti liikkeelle. Nimitysuutisten löytyminen keskitetysti netin kautta, on aktivoinut yrityksiä ilmoittamaan henkilöstö muutoksista yrityksissä.


31.01.06
Haemme jälleenmyyjäryhmää myynti- ja markkinointi työhön. Valmiiden järjestelmien avulla asiakastietojen sekä myyntien hallitseminen onnistuu paikkariippumattomasti. Tarjoamme valmiin tuotekonseptin, tuotekoulutuksen ja valmista asiakasryhmää myynnin aloittamiseen.

30.12.05
Haemme joukkoomme yritysmyyntineuvottelijaa. Osaavalle ja innokkaalle henkilölle paikka yritysmyynnin parissa.